JavaScript krävs för att denna sida ska fungera korrekt, men det verkar vara inaktiverat i din webbläsare. Du hittar instruktioner om hur du aktiverar det här!

Att uppskatta vardagen


© Foto: Karolina Ehrenpil

ur Härligt hemma, Aftonbladet

På fotot, hade jag precis fått reda på att jag var gravid, jag ser hur oerhört trött jag var, första veckorna låg jag och sova flera timmar under dagarna, sedan kom illamåendet… det gick så snabbt allt ihopa under denna sommar/höstperiod, under denna tid jobbade jag nästan helt själv i butiken 17/timmar om dagen, gjorde klart boken på helgerna, jag var helt slut! Men det tolkar jag också som att jag älskar det jag jobbar och håller på med, ah jisses, skulle jag göra om allt det där jobbandet idag, hade jag nog tackat nej till vissa jobberbjudanden och tagit det lite lugnare, är det något just barn Wilmer gör med en, så är det att ta till vara på tiden och verkligen uppskatta vardagen, livet är för värdefullt för att stressa runt och inte se allt man har runt omkring sig! ♥

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *