JavaScript krävs för att denna sida ska fungera korrekt, men det verkar vara inaktiverat i din webbläsare. Du hittar instruktioner om hur du aktiverar det här!

Ior© Foto: En nypa socker

En så fin Ior tårtan, en av mina favoriter från förra året!

Vimplar & mönster© Foto: En nypa socker

Söta små tårtor!

Pastelligt!


Bildkälla: okänd

Vet inte om min man hade älskat dessa färgval… och jag hade nog tröttnat på detta i längden, men det är ju så fint!! Det här udda, ljusa pasteller, loppisfynd osv, älskart’ ♥

Tårtmeny 2015

  • JORDGUBBSCHAMPAGNE Lätt och luftig änglabotten vanilj, varvas med en lyxig mörk champagnetryffel, citrusmarinerad jordgubbar och en crème brûlé frosting smaksatt med äkta Tahiti vaniljstång, och bitar med kanderat socker. Denna smak kläs in med en jordgubbssmörkräm innan den täcks med ev. sockerpasta!
  • HIMMELSK TROPISK VANILJ Lätt och luftig änglabotten vanilj, varvas med vår syrliga lemoncurd, apelsinmarinerad mango och en vanilj creamcheese frosting. Denna smak kläs in med en vaniljsmörkräm innan tårtan ev. täcks med sugarpaste.
  • ♥ BJÖRNBÄRSKARAMELL Marmorerad choklad- & vaniljbotten, varvas med en syrlig björnbärskompott, vaniljsfrosting ripplad med karamellsås och karameliserad mjölkchokladfrosting. Denna smak kläs in med en vaniljssmörkräm innan tårtan täcks in med ev. sockerpasta.
  • ♥ CHOKLADDRÖM Mustig choklad/kaffebotten varvas med en len chokladtryffel, vår fräscha halloncitroncurd och choklad fudgefrosting.Denna smak kläs in med en chokladsmörkräm innan tårtan ev. täcks med sugarpaste.

Caketopper© Foto: En nypa socker

En av förra säsongens finaste caketopper, jag personligen är lite anti, de andra plastiga paren eller porslinfigurer, det känns väldigt ute/tråkigt och omodernt, däremot kan siluetter, bokstäver, monogram,färska blommor, vimplar, ett citat vara väldigt fint att ha på toppen, men snälla skippa plastigheten, dem är för tråkiga! :p

Rosetteruffles© Foto: En nypa socker

Klara© Foto: En nypa socker

En söt liten tårta till lilla Klara!

Shabbychic mönster


© Foto: En nypa socker

Är tillbaka på jobbet nu någon/några dagar i veckan, har passat på att göra massvis med fina barntårtor, figurer, provat handmåla sockerpasta och lite annat kul, det var ett tag sedan! På bilden, en stor favorit just nu! ♥

Hello kitty
© Foto: En nypa socker

Populärt tema det där Hello kitty är, himlans sött!

Våra macaronsmaker!

COPYRIGHT © En nypa socker