JavaScript krävs för att denna sida ska fungera korrekt, men det verkar vara inaktiverat i din webbläsare. Du hittar instruktioner om hur du aktiverar det här!

Tårtmeny 2015

  • JORDGUBBSCHAMPAGNE Lätt och luftig änglabotten vanilj, varvas med en lyxig mörk champagnetryffel, citrusmarinerad jordgubbar och en crème brûlé frosting smaksatt med äkta Tahiti vaniljstång, och bitar med kanderat socker. Denna smak kläs in med en jordgubbssmörkräm innan den täcks med ev. sockerpasta!
  • HIMMELSK TROPISK VANILJ Lätt och luftig änglabotten vanilj, varvas med vår syrliga lemoncurd, apelsinmarinerad mango och en vanilj creamcheese frosting. Denna smak kläs in med en vaniljsmörkräm innan tårtan ev. täcks med sugarpaste.
  • ♥ BJÖRNBÄRSKARAMELL Marmorerad choklad- & vaniljbotten, varvas med en syrlig björnbärskompott, vaniljsfrosting ripplad med karamellsås och karameliserad mjölkchokladfrosting. Denna smak kläs in med en vaniljssmörkräm innan tårtan täcks in med ev. sockerpasta.
  • ♥ CHOKLADDRÖM Mustig choklad/kaffebotten varvas med en len chokladtryffel, vår fräscha halloncitroncurd och choklad fudgefrosting.Denna smak kläs in med en chokladsmörkräm innan tårtan ev. täcks med sugarpaste.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *